hacer paginas web crear una pagina internet Inici
Detall
Fotos
Plantilla B


Eduard Boleda

Inici

Detall

Fotos

Calendari

Up a up. El mètode.

L'espectacle...

“Up a Up. El mètode.” és un espectacle d’un sol actor. Bé, un sol músic. Bé, un aprenent de músic que esdevindrà un gran músic. Bé, uns quants músics, o uns quants actors, o una orquestra sencera, o...


A “Up a Up. El mètode.” l’Eduard Boleda ens convidarà a veure la seva última adquisició: un mètode revolucionari que promet, en poc menys d’una hora, fer realitat la teva passió. La passió de l’Eduard és el futbol, i vol que l’acompanyem en aquest aprenentatge que pretesament el convertirà en el nou Messi. Aquests mètodes, però, no sempre fan el que prometen, i a l’Eduard li acabaran endossant una viola on diferents professors el guiaran pel camí del bon concertista.  Però no tot és tan fàcil: accidentalment l’Eduard es ficarà dins el mètode, fent fora el professor. El món virtual i el real s’acabaran barrejant fins que no sapiguem quin és l’Eduard que tenim davant dels nostres ulls. Això sí, tal com promet el mètode, en poc menys d’una hora l’Eduard (o algun dels Eduards) acabarà tocant la viola en una orquestra professional!


“Up a Up. El mètode.” és un espectacle amb un sol actor-músic i una pantalla. Inicialment a la pantalla hi apareixeran els diferents personatges, tots interpretats pel mateix actor-músic, fins que l’actor-músic real entri, a la vista del públic, dins la mateixa pantalla: el món virtual. A partir d’aquí qualsevol cosa és possible: cançons a quatre veus, persecució de personatges, canvis de vestuari, diàlegs impossibles…  “Up a Up. El mètode.” és un espectacle musical per a petits i grans, un concert de viola teatralitzat adaptable a tot tipus d’espai on, encara que no ens ho sembli, acabarem sentint sonates de M. Corette, temes de H. Mancini o L. Bernstein, o el Canon de Pachelbel, entre altres.