ACTIVITATS
EN LES QUE EL GRUP HA TREBALLAT RECENTMENT, I TREBALLA ACTUALMENT
 

XLII JORNADA DE TREBALL
Vilagrassa, diumenge 27 de novembre de 2011Estudis sobre Vilagrassa i el romànic tardà a les terres de Lleida i de Ponent
PDF tríptic

 

PRESENTACIÓ LLIBRE

Us convidem a la presentació de l’últim llibre que ha editat el Grup de Recerques de les Terres de Ponent, “Anglesola i els Anglesola” estudis sobre la vila i la nissaga, que recull les actes de la Jornada de Treball XXXIX.

L’acte tindrà lloc el diumenge dia 27 de febrer a les 12 de migdia, a la sala d’actes del poliesportiu d’Anglesola. No cal dir que hi esteu convidats a l’acte, i us hi esperem.

Invitació

 

XL JORNADA DE TREBALL
Artesa de Segre, dissabte 10 de juliol de 2010HOMENATGE A RAFEL GOMÀ I FONTANET, "lo Parco"
Presentació (arxiu .doc)
PDF programa d'Artesa de Segre

   
   
 

PREMI RECERCAT PER A JOAN BUSQUETA

L'Istitut Ramon Muntaner ha decidit atorgar el VI Premi de Reconeixement RECERCAT dedicat a persones vinculades al món dels centres d’estudis a Mercè Renom i Pulit, del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, i a Joan J. Busqueta i Riu, de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, ex aequo. Aquest premi fou entregat a la Sala d’Actes del Cor de Marina de Badalona, Capital de la Cultura Catalana 2010, el passat dissabte 22 de maig en el marc de la VI Jornada RECERCAT de Recerca i Cultura Local dels Territoris de Parla Catalana.

El Grup de Recerques, l'Associació d'Amics de la Seu Vella de Lleida i Amics del Bisbe Deig, van impulsar la candidatura de Busqueta al premi Recercat 2010. La proposta va comptar amb l'adhesió de 78 entitats lleidatanes.
Dossier (PDF 635 KB)
+ info

   
 

 

 

PROJECTE PREHISTÒRIA
Presentació i objectius

   
   
 

MISCEL·LÀNIA HOMENATGE A JOSÉ LUIS MAYA GONZÁLEZ

PDF Díptic informatiu, d'adhesió i de participació

 

 

   
 

COL·LABORACIÓ DEL GRUP

 

 

   
 
Si trobeu errades o si coneixeu altres noms, dades i obres, preguem ho comuniqueu a grupderecerquesdeponent@verdudigital.net
   
 
TORNA A INDEX