hacer paginas web crear una pagina internet Inici
Detall
Fotos
Plantilla BEduard Boleda

Inici

Detall

Fotos

Calendari

Up a up. El mètode.

Detall...

“Up a Up” és un expressió catalana que a Verdú s’utilitza sovint. Vol dir més o menys “cara a cara”. Ex: “Caminant per Lleida, al tombar el carrer major em vaig trobar up a up amb en Carles”.

A l’hora de fer aquest projecte el primer que tenia clar era el nom, sona bé,              és musical, i alhora dona a conèixer una expressió nostrada que molts s’entossudeixen a llegir en anglès erròniament.


“Up a Up. El mètode.” és un projecte teatral i muscial de caire festiu, didàctic i lúdic. L’origen d’aquest projecte cal cercar-lo en la vocació pedagògica i concertista del seu autor Eduard Boleda.

Després de molts anys de fer concerts, de fer classes i de presentar la viola als nens petits va pensar de reunir en un sol format la part lúdica, pedagògica i concertista que la música i la viola ens poden donar.

Fa tres anys ja es presentà un primer embrió del què seria l’espectacle “Up a Up. El mètode.”: un petit concert teatralitzat pensat per ser representat en una Setmana Cultural de l’Escola de Música de Tàrrega. La proposta va agradar i s’ha anat realitzant en diferents llocs i en àmbits totalment diferents: El Festival de Teatre d’Humor “Humoris Causa” de Mollerussa, el cicle de concerts a Moià i Verdú, el Festival de Pasqua de Cervera, al Teatre “La Lira” de Tremp, i en setmanes culturals de diferents escoles de música, com Agramunt, Linyola o Lleida.

Veient la bona recepció que tenia aquest primer espectacle, i amb la voluntat de fer créixer el projecte podent solucionar totes les antigues mancances (falta de guió, de direcció, etc.), i sobretot de poder ampliar mercat per arribar a més públic i circuits, tan teatrals com musicals, es decideix començar el projecte de zero i involucrar a diferents professionals per crear el nou “Up a Up. El mètode.”

mes ...

info@dkdkdk.com

T. 609606060